За фирмата


Сервизът извършва високо качествени ремонтни и консултански услуги за всички видове скоростни кутии , техническа подръжка и гаранционно обслужване. K&P Transimission съществува като пионер сред часните сервизи. Изминал пътя на всезнаещите и всеможещите и опеделил единствената си дейност от осем години до сега. За това време сервиза израства като специализиран. Обучените кадри, професионалните инструменти и машини ни помагат за постигане на заводски условия и осъществяване на качествени ремонти.

Над 20 години в бранша

Сервизът е създаден през 1997 година и е собственост на фирма “ЕТ Костадин Йорданов” притежание на Костадин Йорданов.

Пълен интегритет

Днес автосервизът успешно и стабилно е утвърдил своята лидерска позиция като специализиран център за ремонт и рециклиране на автоматични и механични скоростни кутии за всички марки и модели леки и тежкотоварни автомобили, автокранове и автобуси, както и ремонт и проверка на конвертори

Бързи & Ефективни

Бързите и компетентни решения, качественото извършване на ремонтите, издаването на гаранция и вежливото отношение са само част от предимствата, който ни отличават и които ни правят предпочитан партньор.

0
Клиенти
0
Часа работа
0
Чаши кафе
0
Ремонта
0
Диагностики

За компанията


K&P Transimission

Най-ценното богатство на нашата компания е опита, който сме натрупали през годините, и изключително добре подготвените специалисти работещи в сервиза. Гордеем се с обслужването, което предлагаме и се стараем да обърнем персонално внимание на всеки един клиент. Ние с радост ще ви консултираме и ще ви помогнем да намерите най-прекия път към решаването на проблема със скоростната кутия на колата ви.

Полезни връзки


В нашия Facebook